dinsdag 19 juli 2016

Mijn nieuwe project

Vandaag het begin gemaakt aan mijn nieuwe project: Het labyrinth van Alkborough. De basistekening moest 160% vergroot worden, maar ik heb hem 130% vergroot.
Ik moet hiervoor wel een noodkloskussen maken, maar ik had nog een stuk roofmade. Het wordt een vierkant met een hulprand voor als ik mijn klosjes niet kwijt kan.
Morgen even een stukje ondertapijt halen en het kussen bedekken met een stofje.


Van het Lokk twee boeken geleend van de Milanese kanten, want dat moet ik klossen. Hierin staan de werktekeningen die ik moet maken. Ik popel om te beginnen. Het zijn maar 14 paar klosjes dus goed te doen.

Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Foekie,

  Ook ik ben gisteren begonnen met het patroon te vergroten, op te plakken en nu ben ik nog op zoek naar het patroon, kunt u mij zeggen welke werktekeningen u gebruikt en waar ik dit kan vinden?
  welke boeken u gebruikt?
  Ik ben een paar maanden bezig om het patroon ergens te kopen dit is me helaas tot op heden niet gelukt.
  Ik hoop dat u me verder kunt helpen.
  Alvast bedankt voor de moeite.
  Ik hoor graag van u.
  m vr groeten
  Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier:http://www.deutscher-kloeppelverband.de/index.php/component/jshopping/product/view/1/1?Itemid=242 kan je het boek Mailander Spitze kopen.
  Ook kan je bij het LOKK Milanese kantboeken lenen, heb ik ook gedaan. Ook op Pinterest staan zat patronen die je kan gebruiken. Dan een hoop zelf maken aan de hand van die patronen.

  BeantwoordenVerwijderen